Szűrés

A(z) 4K HDR TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Új 4K HDR X és A sorozata a Sonytól

2017. január 5. -

A Sony bejelentette az új 4K HDR televízió sorozatot, amelyek még fényesebben és magasabb kontrasztaránnyal jelenítik meg a tartalmakat. Az új BRAVIA tévék gyönyörűen adják vissza a 4K HDR (High Dynamic Range – magas dinamikatartományú) képeket köszönhetően a Sony egyedi képfeldolgozó processzorának és képmegjelenítő technológiáinak.

Tovább

ABC Data: Melyik az optimáls TV készülék az olimpiai játékokhoz?

2016. augusztus 9. -

Minden szögből látható a tévéje képernyője? Zavaróan alacsony a készülék fényereje, amikor napfényes nappaliban akarja nézni? Elmosódik a kép a gyors mozgássorozat lekövetésekor? Nem mindegy, milyen minőségben élünk át egy-egy látványos győzelmet, vagy emlékezetes pillanatot, ezért az ABC Data, Közép-Kelet Európa vezető IT és szórakoztatóelektronikai disztribútora  a ma rendelkezésre álló technológiák rövid összefoglalójával segít eligazodni a vezető gyártók kínálatában.

Tovább

Magyarországra érkezett az LG HDR-képes 4K OLED TV-portfóliója

2016. augusztus 8. -

Az LG  Magyarországon is bemutatta legfejlettebb 4K felbontású HDR-képes OLED TV-it, köztük a luxuskategóriás LG SIGNATURE OLED TV G6 készüléket, valamint az ettől a hónaptól már kapható E6, B6 és C6 modelleket, amelyek az idei CES-en debütáltak Las Vegasban. 

Tovább

A SONY bevezeti legújabb Ultimate 4K HDR TV modelljeit, a BRAVIA Z sorozatot

2016. július 21. -

A SONY bemutatta a BRAVIA 4K HDR televíziójának ZD9-es sorozatát, amely már a televíziós kijelzők következő generációját vonultatja fel. E kijelzők sokkal mélyebb fekete szín megjelenítésre képesek, a fények élettel telibbek, a színek pedig szinte egy az egyben visszaadják a valódi világ árnyalatait. 

Tovább